JUSS OG SAMFUNN

Superb webdesign til inspirasjon

Savner du god design innen nye medier, eller kanskje du mangler inspirasjon? Da kan nettstedet digitalthread være vel verdt et besøk. Nettstedet har et eget Web Design Gallery hvor det hver måned presenteres superb web design, skriver Digital Hverdags Bente Sollid i Dagens Stjernestreif.

Bente Sollid
10. mars 1998 - 09:44

"

Vi som jobber med kommunikasjon i relasjon til nye medier, vet at elektronisk kommunikasjon krever langt mer enn en pen overflatedesign. Internett har i mange år vært teknikernes domene - og fremdeles er det lenge mellom hver gang vi lar oss imponere over god design på nettet.

Spesielt i sammenligning med design som gjøres for andre medier. Dette vil være et forbigående fenomen, og jeg spår at designere som mestrer interaktive medier vil sitte med den mest verdifulle design-kompetansen i fremtiden.

I så måte kan det være en inspirasjon å klikke innom digitalthread. Her har de en egen tjeneste som heter "designhaus". Designhaus inneholder en oversikt over designselskap i USA som helt klart er innovative, kreative og en inspirasjon for designmiljøer verden over.

Er du en designer som jobber med tradisjonelle medier - ta en titt på disse sidene! Internett gir også rom for kreativitet - mer enn noe annet medium. Er du kjøper av grafisk design på nettet - aksepter aldri at kvaliteten på det du kjøper skal være dårligere enn din øvrige kommunikasjon. Still krav til kreativitet - både innholdsmessig, funksjonalitetsmessig og designmessig.

Sidene inneholder også endel photoshop-tips og linker til sider hvor du kan bestille fonter og programvare.

"

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.