FORBRUKERTEKNOLOGI

Superbillig stasjonær med Atom-prosessor

Lenovo har funnet ut at Intel Atom egner seg for mer enn bare bærbare pc-er.

Lenovo ThinkCentre A57e er spesielt tilpasset områder med ustabile strømnett. Prisen i Norge er fra 2.260 kroner eks mva.
Lenovo ThinkCentre A57e er spesielt tilpasset områder med ustabile strømnett. Prisen i Norge er fra 2.260 kroner eks mva.
19. nov. 2008 - 18:29

Lenovo har lansert en ny modell i ThinkCentre-familien av stasjonære pc-er. A57e drives av Intels Atom-prosessor – den samme som man finner i for eksempel superbillige bærbare fra flere leverandører – og har egenskaper som skal gjøre den velegnet for små og mellomstore bedrifter i såkalt kommende markeder, samt til privatpersoner med begrenset pc-budsjett.

Maskinen er tilgjengelig i Norge, fra 2 260 kroner eks merverdiavgift.

Operativsystemet er valgfritt Windows XP og Windows Vista. Maskinen kan utstyres med opptil 2 gigabytes minne og disk på opptil 320 gigabytes.

Den har et utvalg av Lenovos «Thinkvantage»-egenskaper med tanke på problemfri bruk, blant annet «Rescue and Recovery», Express Repair» og «System Update». Det siste innebærer at maskinen automatisk laster ned nødvendige oppdateringer fra Internett.

På energisiden har Lenovo innført kjøling uten vifte, og lagt inn komponenter som gjør at maskinen ikke skades av plutselige spenningssprang til strømforsyningen.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.