SuperOffice 4.0 - verdenslansering

Til suggererende rytmer fra filmen 1492 verdenslanserte grunnlegger og konsernsjef Une Amundsen og hans disipler SuperOffice 4.0 i Oslo Konserthus torsdag.

Til suggererende rytmer fra filmen 1492 verdenslanserte grunnlegger og konsernsjef Une Amundsen og hans disipler SuperOffice 4.0 i Oslo Konserthus torsdag.

Til suggererende rytmer fra filmen 1492 preket Une Amundsen (bilde,grunnlegger og konsernsjef i SuperOffice) og hans disipler Gisle Gjentoft (administrerende direktør), Eiliv Mæhle (daglig leder i SuperOffice Consulting) og Jorunn Dahle Lydersen (salgssjef), om verdenslanseringen av SuperOffice 4.0 og SuperOffice Intranett. Flere hundre mennesker var samlet i Oslo Konserthus for å høre Amundsens gospel.

Det var en imponerende presentasjon som Amundsen og co. holdt. Selv om presentasjoner i seg selv ikke er nok til å vurdere et produkt på en skikkelig måte, var mitt inntrykk at SuperOffice-gjengen har lagt mye arbeid i å lage et enkelt, nyttig og integrert informasjonsverktøy.

SuperOffice versjon 4.0 tar utgangspunkt i kundedatabasen med et grensesnitt mot informasjonen som burde være gjenkjennelig for eksisterende SuperOffice-brukere. SuperOffice er nå bygget opp rundt en SQL-database. Det åpner for en integrasjon mot andre programmer som tidligere var umulig. SuperOffice kan snakke med SQL-databaser fra Oracle, Sybase og Microsoft. Vi ble vist eksempler på enkel og sømløs integrasjon med Rubicon og Concorde gjennom såkalte SuperOffice Add-On-moduler.

Vi fikk også se Amundsens Intranett hyllevare som skal gi små og mellomstore bedrifter et enkelt verktøy til å implementere et bedriftsinternt intranett "fra dag én," som Amundsen sa det. Vi ble vist hvordan brukere med dette verktøyet enkelt kan skape egne HTML-sider for intranettet ved bruk av f.eks Word.

SuperOffice Satellite og SuperOffice Travel gjør det mulig å utveksle og dele informasjon mellom hovedkontor, regionskontor og salgsfolk på farten.

SuperOffice har hentet inn tidligere administrerende direktør i Telenor April Data og salgsdirektør i Compaq, Eiliv Mæhle, til å lede SuperOffice Consulting Group. Selskapet skal videreutvikle SuperOffice og SuperOffice Intranett, utvikle nye Add-On-moduler, samt utføre bistå kunder, forhandlere og samarbeidspartnere.

En spennende modul, Telenor Súfflør, lar SuperOffice-brukere med ISDN-sentral få opp nummeret på den som ringer inn slik at man ved å klikke på ja i et dialogvindu, får opp innringerens informasjon.

Pakken er klar for levering mot slutten av mars i Windows-versjon, mens Mac-versjon kommer i april.

Til toppen