BEDRIFTSTEKNOLOGI

SuperOffice er klar for nettskyen

Kjør CRM-systemet i nettleseren.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. juni 2010 - 14:10

SuperOffice lanserte i dag CRM Online, en nettskyutgave av selskapets kunderelasjonløsning.

Nettskyutgaven tilbys som en tjeneste som er tilgjengelig via brukerens nettleser og er først og fremst beregnet for små og mellomstore bedrifter som ikke ønsker å måtte installere og administrere programvareløsningen selv, samtidig som at de får tilgang til systemet fra tilnærmet enhver pc med Internett-aksess. Prisen starter på 295 kroner per bruker per måned.

– Med SuperOffice CRM Online, kan vi igjen nå mange av de kundene som dannet fundamentet for SuperOffice i Norge siden starten for 20 år siden. Det er mange gamle brukere der ute som har ventet på en slik «on-demand»-løsning på nettet for å kunne bruke SuperOffice til daglig støtte av alle sine administrative oppgaver, sier Hans Christian Grønsleth, administrerende direktør i SuperOffice Norge, i en pressemelding.

SuperOffice CRM Online tilbys i to versjoner, Standard og Profesjonell. Forskjellen på de to er at Profesjonell-utgaven inkluderer mulighet for skreddesydde rapporter, brukerdefinerte felt og salgsanalyse. I tillegg inkluderes dobbelt så mye lagringsplass for data som med Standard-versjonen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.