RESULTATERFINANS

SuperOffice/Office i null

De to Une Amundsen-selskapene SuperOffice og Office Systems endte opp med et lite pluss og et lite minus.Programvareselskapet SuperOffice tjente fattige 500.000 kroner i tredje kvartal.

Einar Ryvarden
27. okt. 1999 - 11:22

Til sammen ender SuperOffice/Office-selskapene opp med et nullresultat.
Une Amundsen er største eier i SuperOffice, Officeline og Office-kjeden og fusjonerte sammen de tre selskapene. Senere i år skilte han ut de to butikkselskapene i Office Systems og børsnoterte selskapet.


Office Systemts omsatte for 282,6 millioner kroner i tredje kvartal, en vekst på 28 prosent fra tredje kvartal i fjor. Men i fjor tjente databutikkene 900.000 kroner, i år tapte selskapene 600.000 kroner.

Trøsten for Amundsen er at han har kommet langt på vei i arbeidet med omstrukturingen av SuperOffice. Selskapet har slitt de siste årene, og tapte 4,6 millioner kroner i tredje kvartal i fjor.

SuperOffice omsatte i tredje kvartal for 27 millioner kroner, en vekst på 42 prosent og satt igjen med en halv million kroner i resultat før skatt. Men Amundsen har fremdeles noe å rydde i - kontorene i England, Danmark og Japan taper fremdeles penger.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.