TELE-KOMMUNIKASJON

- Surf til 2 kroner megabyten

Netcom innfører kontantkort for mobilt bredbånd.

Netcom lanserer i dag tilbud om kontantkort-betaling for mobilt bredbånd. Kundene kan fylle opp saldo etter behov og slipper faste månedlige abonnementsavgifter, frister selskapet.

En påkrevet startpakke som inkluderer modem, SIM-kort og 100 megabyte datatrafikk koster 499 kroner.

Abonnementet kan fylles opp med vanlige kontaktkort eller via selskapets nettsider. Prisen per megabyte er to kroner for innenlands datatrafikk.

Frir til hyttefolket

- Dette er som skapt for hyttefolk og andre som ønsker muligheten til å være på nett i en begrenset periode. Kundene våre har lenge ønsket seg et slikt produkt, og vi er glade for at løsningen endelig er på plass, sier kommunikasjonsjef Øyvind Vederhus i Netcom i en pressemelding.

Konkurrenten Ice.net har et ukes-abonnement for den samme målgruppen. Dette krever at kunden kjøper nødvendig maskinvare, enten en USB-stick eller et WLAN-modem for henholdvis 1495 eller 2495 kroner. I bruk koster dette abonnementet 175 kroner per påbegynte uke.

Vi gjør oppmerksom på at tilbudet for tiden ikke omtales på selskapets nettsider. Ifølge Ice.net-sjef Eivind Helgaker skyldes dette at Ice er iferd med å bygge om nettsidene. Han forsikrer samtidig at tilbudet fortsatt eksisterer.

Telenor tilbyr foreløpig ikke kontantkortbetaling av mobilt bredbånd. Selskapet tilbyr imidlertid mobilt bredbånd uten faste avgifter dersom du benytter din egen mobiltelefon som modem. Avgiften for datatrafikken blir da belastet mobilregningen på vanlig måte.

Maks datatrafikk

Felles for alle tilbudene om mobilt bredbånd i Norge er at det er innført en maksgrense for hvor mye datatrafikk du kan bruke i måneden. Kunder som går over grensen på 5 gigabyte med Telenor eller Ice.net, og 2 gigabyte med Netcom, risikerer at hastigheten strupes.

    Les også:

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.