BEDRIFTSTEKNOLOGI

Surfetilbud til danske internaut

Bruker du Internett mer enn fire timer i uka? Da er det penger å spare på et nytt tilbud speielt beregnet på husstander der en vil prate i telefonen samtidig som det surfes i huset. Det er det danske televerket, Tele Danmark, som står bak tilbudet til danske "internaut".

digi:stab
5. mai 1997 - 03:00

InternetStik kommer som en tilleggstjeneste til et ordinært telefonabonnement og er i første rekke rettet mot storforbrukere av nettet. Tele Danmark lover at det er penger å spare om forbruket overstiger et snitt på fire timer i uka.

Abonnenten betaler 499 kroner i engangsavgift og tilsvarende i fast kvartalspris i tillegg til ordinært telefonabonnement og abonnement hos en Internett-leverandør. I prisen inkluderes en egen Internett-inngang. I tillegg kommer avgiften på 12,5 øre per opprigning.

Inkludert i abonnementet er 60 timers Internett-aksess per kvartal på kveld og nattestid og hele søndagen, eller 30 timer på dagtid.

Og har du behov for mer får du det, men må betale; 20 øre per minutt på dagtid og halvparten på kvelden og natta, samt søndag. En del av abonnementet er spesifisering av alle samtaler på telefonregingen.

Telenor har lovet et eget abonnement for Internett-brukere i Norge i løpet av året. Herved er ideen lansert.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.