BEDRIFTSTEKNOLOGI

Svarene på internettfusjonen er avgitt

Schibsted og Telenor har nå sendt sine svar på Internett-fusjonen mellom de to tidligere aksessleverandørene til Konkurransetilsynet.

Frode Eriksen
23. apr. 1997 - 09:00

Internettfusjonen er fremdeles uavklart og noen løsning er det heller ikke helt sikkert kommer innen Konkurransetilsynets opprinnelige frist for å gjøre noen med Telenor Online/Schibsted Nett-fusjonen som er 20. juni.

Begge partene har bedt om at svarene hemmeligstemples fordi de inneholder forretningshemmeligheter.

- Dette skal vi nå vurdere i tillegg til at vi skal vurdere om svarene gir oss nok grunnlag for å kunne behandle saken, sier seksjonsleder i Konkurransetilsynet, Arve Kvåle til digi:tele. Han sier at tilsynet fremdeles innhenter opplysninger fra markedet om saken.

Om saken ikke får sin løsning innen 20 juni kan Konkurransetilsynet forlenge sin egen frist "dersom nærlige hensyn tilsier det", som det heter i forskriften. Konkurransetilsynet kan ripe inn i en sak inntil et år etter at en fusjonsplan er offentliggjort.Ifølge Kvåle er det imidlertid ikke noe som tyder på at fristen trenger å forlenges.

Det var på en pressekonferanse 8. november 1996 at Schibsted og Telenor offentliggjorde sitt samarbeid som førte til at Schibsted Nett solgte aksessdelen av sin virksomhet til Telenor Online og fusjonerte innholdssatsingen med Telenors SOL til et nytt innholdsselskap, Scandinacia Online.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.