Svensk multimedia spiser seg inn

Svenske Linné vil kjøpe norske InfiniCom AS. Selskapet har også overtatt IndiCom AS.

Svenske Linné vil kjøpe norske InfiniCom AS. Selskapet har også overtatt IndiCom AS.

Linné-gruppen skrev i dag under på et "Letter of Intent" om å kjøpe Internett selskapet InfiniCom AS. Grupperingen har dessuten innløst en opsjon i Indicom AS som ble avtalt i desember 1998. Dette innebærer at Linné-gruppen ved utgangen av februar eier 100% av selskapet.

"InfiniCom har opparbeidet seg et godt navn i Norge innenfor bransjen og kommer til å tilføre Linné-gruppen ytterligere kompetanse innenfor nettbasert interaktiv handel, systemintegrasjon og webutvikling. InfiniCom har en meget kompetent konsulentavdeling som passer godt sammen med allerede eksisterende ressurser i Norge. Sammen med datterselskapene Linné-IndiCom og Ceasar, har vi nå en stab på ca. 35 personer i Oslo. Dette gir oss grunnlag for å kunne operere seriøst innenfor våre hovedfelt; interaktiv handel, webutvikling, multimedia og løsninger for markedsføring/salgsstøtte", sier Tom Buhl adm. dir. i Linné-Indicom, i en pressemelding.

"Linné-gruppen er en meget passende eier for oss. Deres fokus på løsninger innenfor markedskommunikasjon gjør at vi komplementerer hverandre godt i forhold til vårt spisse fokus på handel og dialog på Internett. Vi får betydelige stordriftsfordeler og har nå tilgang til ressurser og kompetanse gjennom hele Linné konsernet. Vi ser også at E-handel og multimedia smelter sammen og det skal bli spennende å se hva vi kan få ut med byggeklosser som; E-handel, auksjoner, E-mail dialog, salgs/markedssystemer, multimedia, 3D, TV-produksjon og Virtual Reality", sier daglig leder Gøran Hüllert i InfiniCom AS i den samme pressemeldingen.

InfiniCom AS kommer til å fortsette som en egen avdeling innenfor Linné-konsernet med fokus på handel og dialog på Internett. Samtlige ansatte er positive til eierskiftet og strategiske leverandører har også godkjent transaksjonen. InfiniCom AS kommer 1999 til å skifte navn og flytte sammen med Linné-IndiCom og Ceasar i Gjerdrumsvei 11 i Nydalen.

Til toppen