BEDRIFTSTEKNOLOGI

Svensk suksess for norske DocNet

Flere svenske selskaper kjøper nå en norskutviklet løsning for automatisert behandling av inngående fakturaer. Programvarehuset DocNet er først ute med å tilby en fullstendig nettbasert løsning for fakturabehandling.

Therese Werenskiold
27. des. 1999 - 09:11

Det norske selskapet DocNet gjør suksess blant svenske outsourcing-selskaper og leverandører av regnskapstjenester. Selskapet har inngått tre større kontrakter i det svenske markedet, skriver DocNet i en pressemelding.

Løsningen, GlobalDoc for Invoices, er utviklet for enkel bruk via nettleser.

- Vårt mål er å gjøre alle våre tjenester tilgjengelig på Internett. Det gir kundene rask tilgang til og mulighet for å søke i forretningskritisk informasjon, samtidig som vi kan gjøre alle leveranser, for eksempel rapporter, via nettet, sier Monica Ask, ansvarlig for systemløsningene hos Kinnevik-eide Credit International Services (CIS), som er en av DocNets svenske kunder.

- Elektronisk fakturabehandling via nettleser innebærer at vi ikke behøver å sende papirer. Resultatet er at behandlingstiden reduseres og sikkerheten øker, fordi vi hele tiden vet hvor fakturaen befinner seg i prosessen. Dermed bryter vi barriérer som tidligere hindret kundene fra å kjøpe denne type tjenester fra oss, sier prosjektleder Anette Mering i IN good company, også en av DocNets svenske kunder, i pressemeldingen.

- I Sverige er det stor interesse for våre løsninger for elektroniske dokumentbehandling og arbeidsflyt, spesielt GlobalDoc for Invoices. Når vi kan dokumentere besparelser på mellom 60 og 100 kroner per faktura, er det enkelt for våre kunder å rettferdiggjøre investeringer i slike løsninger, sier administrerende direktør Haakon Skaarer i DocNet, i pressemeldingen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra