Svensk telekomdistributør utvider i Norge

Svenske AxCom utvider satsningen i Norge med mobil IP-telefoni.

AxCom, som distribuerer mobiltelefoni, IP-telefoni, fasttelefoni og tilbehør, lanserer en ny satsing innenfor «Mobile and Data Communication» i Norge.

AxCom har inngått distribusjonsavtale med SanDisk som er kåret som utfordrer til iPOD MP3-spillere. I tillegg vil AxCom fokusere på navigasjonsprodukter fra Navman. Navman leverer produkter innenfor GPS navigasjon til biler og båter.

”AxCom har på 9 måneder etablert seg som en norsk distributør av telekom produkter i B2B segmentet. Det er i tråd med vår opprinnelige strategi og ekspandere innen flere produkt og forretningsområder. Jeg har store forventninger til MDC produktene i så vel B2B som B2C segmentet, sier administtrerende direktør Hans Kristian Larsen

AxCom AS ble i januar i år etablert som et nytt Norsk datterselskap av AxCom AB. AxCom AB er Sveriges ledende telekom distributør og hadde i 2005 34 prosent markedsandel innen distribusjon av mobiltelefoner. Det norske datterselskapet er i dag markedsleder i Norge på distribusjon av telefonsentraler, VoIP, applikasjoner og løsninger fra Alcatel.

AxCom AB har drøyt 100 ansatte i Sverige med en årsomsetning på 2,4 milliarder svenske kroner.

Til toppen