BEDRIFTSTEKNOLOGI

Svensk toppsjef i Global One Norge

39-årige Mats Düring (bildet) fra Sverige er ansatt som ny administrerende direktør i Global One Norge. Global Ones finske sjef, Magnus Lund, vil likevel ikke overta sjefsjobben.

Frode Eriksen
23. okt. 1997 - 12:48

- Selskapet så min ansettelse som en bedre løsning. Lund måtte ha delt sin tid mellom Norge og Finland. Jeg kan konsentrere meg 100 prosent om det norske markedet, sier Düring i en pressemelding.

Düring kommer fra stillingen som nestsjef i Voice Engineering i Paris, som er en del av Global Ones internasjonale virksomhet. Fra 1993 til 1996 var han nettverkssjef i Unisource, en av Global Ones største konkurrenter, med blant annet Telia inne på eiersiden

- Vi skal utvikle Global One til å bli en av de ledende aktører i Norge som tilbyder av internasjonale tele- og datatjenester på bedriftsmarkedet. For å lykkes skal vi nå gå gjennom hele vår virksomhet, sier Düring.

Han regner med at Global One innen kort tid vil komme med nye og spennende tilbud i Norge. Det internasjonale Global One-konsernet satser nå på bred basis i hele Norden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.