JUSS OG SAMFUNN

Svensk webbyrå med TV-sendinger

Det svenske internettbyrået Icon Medialab, som er en av Sprays sterkeste konkurrenter, starter førstkommende torsdag sin egen TV-kanal. Første innslag blir intervju med den svenske kommunikasjonsministeren.

Herman Berg
20. mai 1997 - 12:27

Torsdag den 22. mai klokken 15:00 sender Icon Medialab sin første TV-sending. Det er den svenske kommunikasjonsministeren Inez Usmaan som skal i ilden i et forhåndsinnspilt program. Prosjektansvarlig Fredrik Arnander i Icon Medialab sier det dreier seg om video-på-bestilling og at det blir muligheter for nettbrukerne å komme med innspill i etterkant.

- Vi har et samarbeid med Progressive Networks som står bak Real Video-teknologien som vi benytter, sier Arnander til digi.

- Vi gjør dette for å markedsføre egen kompetanse, men også for å få til et etterlengtet forum for IT-spørsmål i Sverige, sier han.

Icon Medialab har samarbeidet med Progressive Networks i to måneder og lover flere produkter på markedet. Selskapet har eksistert siden mars i fjor og har allerede over 100 ansatte.

- Vi vil sende fast en gang i uken til å begynne med. Det blir for det meste intervjuer, sier Arnander.

Han sier til den svenske internettutgaven av Resumé at programformen er enkel med fem spørsmål til hvert intervjuobjekt med hensikt å skape en dialog rundt IT-utviklingen.

Ifølge Resumé skal programmet hete "Öga mot Öga" og kun kringkastes via nettet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.