RESULTATERFINANS

Svensker danner ASP-selskap

Skandia, if, Telia og WM-data danner et felles selskap som skal hjelpe kundene med outsourcing av tjenester som ikke ligger innenfor kjernevirksomheten. Selskapet tilbyr å organisere og levere kundens totale behov for administrative tjenester.

Oddmund Grøtte
2. okt. 2000 - 14:46

Markedet for outsourcing av forretnings-støttende prosesser basert på avansert IT-støtte vokser raskt. Stadig flere aktører utvikler seg fra å ha vært konsentrert om en eller et fåtall tjenster, såkalt single services til å tilby en hel-dekkende tjeneste, såkalt multiple services, skriver selskapene i en felles pressemelding.

- Etterspørselen etter denne typen tjenester vokser raskt både i Sverige og internasjonalt. På det svenske markedet er det nye selskapet det første store i sitt slag. Vi regner med raskt å oppnå synergieffekter og videre vekst både mot eksisterende og nye kunder. Vår målsetning er å bli det naturlige førstevalg som outsourcingspartner for tjenesteytende selskap, ikke minst innen "Den nye økonomien", sier Kristian Rothoff, leder i det nye selskapet.

Eiernes målsetning er at det nye selskapet i første omgang skal bli en ledende aktør i Sverige. Selskapet skal i neste steg følge sine nåværende og fremtidige kunder både på det nordiske og det internasjonale markedet.

Selskapet tilbyr tjenester innen økonomi, personaladministrasjon, cash management, kontorservice, innkjøp og IT-støtte. Det nye selskapet får omlag 1000 ansatte.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.