BEDRIFTSTEKNOLOGI

Swatch lover Internett-klokke

Swatch har laget en mobiltelefon-klokke og lover nå en klokke som lar deg surfe på Internett.

Einar Ryvarden
23. des. 1999 - 11:34

Etterhvert som datamaskiner og Internett-muligheter krympes inn i mobiltelefoner, tar Swatch et steg videre. Sammen med Hewlett-Packard forteller selskapet at de i lengre tid har arbeidet med en klokke som lar deg surfe på Internett, skriver amerikanske Cnet.

Selskapet lover å offentliggjøre sine planer og samarbeidsavtale med HP. Klokken, forteller Swatch, skal gi deg tilgang til epost, Internett og enkle dataprogram. Men når klokken kommer i salg og hvor stor den blir, vil ikke Swatch kommentere.

Swatch har gode sjanser til å bli den første som lager en Internett-klokke. Selskapet har bevist at de er flinke på krymping da de viste frem prototypen på en klokke med mobiltelefon.

Selskapet har dessuten foreslått en nytt tidssystem som deler opp dagen i et titallsystem med en felles tid for hele verden, uavhengig av solen. Swatch har allerede startet salget av en klokke som bruker den nye verdenstiden.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.