BEDRIFTSTEKNOLOGI

Sysdeco-avtale kan overstige 10 millioner

Sysdeco Dikas avtale med Linjegods kan, etter det digi erfarer, ha et potensial på mer enn 10 millioner kroner. Dette forutsetter riktignok at pilotprosjektet blir vellykket.

Eirik Flaa
15. mai 1997 - 15:48

Sysdeco Dikas avtale med Linjegods dreier seg i første rekke om et pilotprosjekt der Sysdecos Trans Fleet system skal installeres i 30 av Linjegods biler. Dersom dette blir vellykket, vil avtalen bli betraktelig utvidet.

- Det er snakk om å installere Trans Fleet i 300 biler. I tillegg kommer eventuelle sentraler som må installeres, sier trafikkdirektør i Linjegods, Tor Hånde, til digi. Hånde kan foreløpig ikke komme med noe eksakt beløp på avtalen, men sier at prisen for hvert kjøretøy ligger godt over 20.000 kroner.

Supplerende opplysninger innhentet fra Sysdeco Dikas antyder at prisen trolig vil ligge mellom 20 og 30.000 kroner per bil. I tillegg skal det installeres et ukjent antall sentraler til en pris på 50-150.000 kroner.

Dersom denne avtalen går i boks, kan det med bety et omsetningspotensial på mer enn 10 millioner kroner, får digi bekreftet av Sysdeco Dikas. Dette vil bety et solid løft for omsetningen i selskapet. Den var i hele fjor på 10,7 millioner kroner.

Sysdeco Dikas er eid 52 prosent av Sysdeco Group.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.