Ta del i europeiske vekstaksjer

NordNet er først ute til å knytte seg opp til Europas første virtuelle børs. Nå kan nordmenn handle aksjer i SAP, Volkswagen og Heineken.

Nettmegling er kommet for å bli, og aktørene utvider stadig sine tjenester overfor brukerne. Nå tilbyr NordNet Norge handel med britiske, tyske, franske og nederlandske aksjer for de som er nysgjerrige på det europeiske markedet.

NordNet lanserer i dag samarbeid med den internasjonale handelsplassen Jiway, og er dermed først ute i Norge med denne typen aksjehandel. Jiway retter seg mot privatpersoner som ønsker å handle med aksjer på det internasjonale markedet og eies av OM-Gruppen og Morgan Stanley Dean Witter.
- For oss er det viktig å kunne tilby et vidt spekter av finansielle tjenester fordi vi merker at bredde i produkttilbudet er en viktig faktor for de profesjonelle investorene, sier Øystein Lode i en pressemelding. - Erfaringer fra Sverige viser at det er økende interesse for disse markedene, og flere sprer sine investeringer på tvers av landegrensene, fortsetter Lode.


Denne typen aksjehandel vil nå kun være tilgjengelig gjennom megler via telefon, men skal lanseres på internett i løpet av våren. Kurtasjen vil være 0,12% med minimumskurtasje 149 kroner, men prissettingen vil endres når tjenesten også gjøres tilgjengelig over nettet.

Til toppen