Ta med PC-en på en minnepinne

Med Migo-programvare på minnepinnen er personlige data og innstillinger tilgjengelige på enhver PC.

Med Migo-programvare på minnepinnen er personlige data og innstillinger tilgjengelige på enhver PC.

Kingston Technology tilbyr programvaren Migo fra PowerHouse Technologies på sine raskeste DataTraveler USB-minnepinner.

Migo lar brukeren benytte enhver Windows 2000/XP som sin egen PC. Skrivebord, e-post fra Outlook, innstillinger i Internet Explorer og filer man ønsker å ha tilgjengelig, lastes inn på DataTraveler. Når den settes inn i en annen PC, vil denne se akkurat ut som brukerens egen, og man arbeider akkurat som før med å motta og sende e-post, surfe på Internett eller arbeide med egne dokumenter og filer. Når arbeidet er avsluttet, er det ingen spor tilbake av brukerens data. Migo synkroniserer automatisk det utførte arbeidet på den opprinnelige PC-en.

DataTraveler Migo lar brukeren ha flere dataprofiler på samme enhet for hjem, skole, arbeid, bærbar, klienter med mer, hver med passordbeskyttelse. Migro Meter, som er inkludert, forteller hvor mye plass som behøves for de filer som ønskes å tas med, og hvor mye som er tilgjengelig på minnepinnen.

DataTraveler II Plus Migo kommer i lagringskapasiteter fra 256 MB til 2 GB. Hastigheten er opp til19 MB/s for lesing og 13 MB/s for skriving.

Anbefalt gatepris inklusiv mva er 770 kroner for DataTraveler II Plus Migo med 1 GB lager.

Migo kan ellers lastes ned fra nettstedet til PowerHouse Technologies og installeres på enhver USB-minnepinne. Migo selges i en profesjonell utgave for bruk med Microsoft Exchange, og i en enklere personlig utgave. Prisen er henholdsvis 60 og 40 dollar.

Til toppen