Takk for meg

digi.no flytter til nye lokaler, og min siste arbeidsdag nærmer seg slutten.

KOMMENTAR: Takk for meg

digi.no flytter til nye lokaler, og min siste arbeidsdag nærmer seg slutten.

Tiden flyr når man har det gøy, og det har jeg virkelig hatt de tre årene jeg har jobbet som journalist og redaksjonssjef her i digi.no.

1. februar 2006 begynte jeg som journalist i digi.no, og siden den gang har jeg skrevet 3.212 artikler. Å trekke frem enkeltartikler fra et slikt volum er vanskelig, spesielt ettersom nyhetssaker har kort holdbarhet og fordi det ofte ligger mer arbeid bak nyhetssaker som ikke er så fremtredende, enn bak de mest leste.

Jeg tror at jeg istedenfor skal nøye meg med å si at som IT-mann har det vært et privilegium å jobbe i IKT-bransjens nettavis, og jeg har neppe hatt en dag uten at jeg har lært og/eller opplevd noe nytt.

Det har vært en fornøyelse å jobbe sammen med mine kolleger i redaksjonen; Erik Rossen, Harald Brombach, Ann Kristin Ernes og Marius Jørgenrud. Dette er en gjeng som jobber hardt for å gi dere nyhetene fra IT-bransjen.

Foruten fantastiske medarbeidere, er dialogen med våre lesere noe av det jeg har likt aller best med å jobbe i digi.no. Maken til engasjerte lesere tror jeg ikke det er mange andre nettaviser som har, og på tross av at det er noen hissigpropper der ute blant dere, så har jeg alltid satt pris på innspillene dere har kommet med.

Vi har gjort noen viktige endringer på digi.no, blant annet et nytt design og et nytt debattsystem i fjor, og så sent som i går fikk vi endelig på plass Twingly slik at vi automatisk lenker til alle bloggere som lenker til oss. Flere ting er på gang, men de får komme senere.

Tore Neset blir redaktør for både ITavisen og digi.no, mens resten av redaksjonen fortsetter som før. Jeg håper at dere fortsetter å sende dem tips og innspill, både om aktuelle nyhetssaker og om forbedringer dere ønsker.

Sammen med resten av Aller Internett, flytter digi.no inn i nye lokaler i sentrum av Oslo iløpet av helgen, men jeg blir ikke med på flyttelasset.

Dette er min siste arbeidsdag, og når dagen er omme går jeg over til å bli en vanlig fast leser av digi.no.

1. februar begynner jeg i en ny jobb, og frem til det skal jeg ha en kort ferie. Det innebærer trolig mye nettsurfing, samt flittig deltagelse i nettdebatter her, på bloggen min, på andre nettsteder og på Twitter.

Ha det bra, og takk for følget!

Til toppen