BEDRIFTSTEKNOLOGI

Talestyrt PDA

En gang i nær fremtid vil du kunne fortelle Palmen din hva den skal gjøre mens du hører på MP3.

Lars Kvanum
6. okt. 2000 - 13:49
Wired NewsPalm Vx i farger

Singapore Shinei Sangyo Ltd


Spilleren lanseres til en pris på $179 for 32 MB minne i USA. Dette vil gi Palm en plass i konkurransen med firmaer som Creative Labs og Diamond Multimedia System. Et marked som fra før er ganske godt mettet.

Fordelen for Palm i dette markedet er at de, med denne kombinasjonen, kan gi deg flere funksjoner i samme enhet, og dermed spare deg for å måtte ta med en boks til hvert bruksområde.

Enheten er trolig et svar på Handsprings Visor og Microsofts Pocket PC. Begge maskinene er utrustet med utbyggingsmuligheter i grunn-designet, og PocketPC-ene har til og med god funksjonalitet ved levering. For Visor må eget utstyr kjøpes, men der er det en kortplass for slike moduler. Palm, som har basert seg på å være en alt-i-ett-løsning, vil derfor kunne ha problemer med å overbevise brukerne sine om at dette er veien å gå.

John Cook, vise-direktør for markedsføring i Palm, demonstrerte også programvare utviklet av firmaet FirePad som viser film på Palm-enheter. Videoen viste et kort klipp med en golfspiller med hele 18 bilder i sekundet. Likevel presiserte han at Palm ikke er på vei bort fra sitt gamle mantra om at "enklere er bedre". Tilbehør og oppgraderinger betyr rett og slett at brukere som er interessert kan få den funksjonaliteten de vil uten å måtte gå til innkjøp av ekstra enheter, uttalte han til Wired News.

Singapore Shinei demonstrerte også en enhet som lar brukeren lade opp og synkronisere Palmen sin når de er på reise.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra