Tamburstuen investerer i Telegate

Trygve Tamburstuen kaster seg inn i et nytt teleprosjekt som investor i det toårige selskapet Telegate. Han blir også styreformann i selskapet.

Trygve Tamburstuen kaster seg inn i et nytt teleprosjekt som investor i det toårige selskapet Telegate. Han blir også styreformann i selskapet.

Trygve Tamburstuen har investert mellom 600.000 og 700.000 og sitter nå med en eierandel på rundt én prosent i selskapet Telegate, skriver Finansavisen i dag.

Tamburstuen er administrerende direktør i Bane Tele, en stilling han gikk inn i for få dager siden (se relatert digi.no -sak nederst i denne saken).

- Jeg synes det er et veldig interessant prosjekt. Som styreformann får jeg ikke noen aktiv rolle, men på noen av prosjektene vil jeg arbeide en god del, sier Tamburstuen til Finansavisen.

Telegate har akkurat gjennomført en emisjon, og det er i denne forbindelse at Tamburstuen har ervervet seg sin eierandel. De tidligere aksjonærene Four Seasons Venture, Micro Holding, Møller-gruppen, Centra-gruppen og Bjørgulf Moe investerte resten av den totale emisjonssummen på 15 millioner kroner.

Telegate har en portefølje på 2.800 kunder som til sammen representerer telekostnader på 600 millioner kroner. Selskapet ble etablert for to år siden av Albert Aasbø jr. og Ivar Årnes. For neste år satser selskapet på en omsetning på rundt 20 millioner kroner, og et overskudd på rundt tre millioner kroner

.

Til toppen