Tandberg Data fikk stor IBM-avtale

Tandberg Data har fått en storavtale med IBM på sine nye lagringsprodukter.

Tandberg Data har fått en storavtale med IBM på sine nye lagringsprodukter.

Tandberg Data har over lengre tid levert lagringsutstyr til IBM som datagiganten har solgt videre montert i selskapets forskjellige løsninger. Nå har Tandberg Data inngått en avtale om levering av en ny generalsjon båndbasert lagringsprodukter.

- Leveransene til IBM vil starte tidlig i 2005 basert på en vellykket kvalifisering innen utgangen av 2004. Avtalen gjelder til 31. desember 2006 og har en anslått verdi på 30-35 millioner dollar over to-års perioden med årlige fornyelser deretter, heter det i en melding.

Tandberg Data har også nylig annonsert en samarbeidsavtale med IBM om salg av IBMs LTO Ultrium båndstasjoner som en del av datalagrings og sikkerhetsløsningene som leveres av Tandberg Data.

- Tilsammen utgjør disse avtalene en betydelig utvidelse av forretningsforholdet mellom selskapene og bidrar til å styrke det strategiske samarbeidet som har vart i mer enn 15 år.

For Tandberg Data representerer den nye avtalen en ytterligere styrking av relasjonen til IBM og det er en stor anerkjennelse av Tandberg Datas kompetanse, kvalitet og support.

Avtalen er et viktig ledd i å legge forholdene til rette for videre vekst i 2005 og videre, skriver Tandberg Data i en melding.

Til toppen