Tandberg-kunder får datarekonstruksjon fra Ibas

- Vi har undertegnet en avtale som sikrer vår datarekonstruksjon til Tandberg Data-kunder verden over, forteller Jan Holm i Ibas.

Avtalen innebærer at datarekonstruksjon fra Ibas inngår som merverditjeneste for Tandberg Datas kunder verden over. Tandberg Data vil aktivt markedsføre Ibas tjenester på alle medier som selges i det globale markedet. Tandberg Data's kunder vil få første prioritet ved datatap, og tjenesten tilbys inneværende år på rundt 200.000 lagringsmedier verden over, heter det i en pressemelding.

Motivet for Tandberg Data er å tilby kundene en bedre løsning ved datahavarier. Ibas er lokalisert i 18 land, og tilbyr 24 timers support. Direktør for salg og marked i Ibas, Jan Holm, mener at mange virksomheter ikke kjenner til mulighetene for å rekonstruere data, og risikerer konkurs når de mister kritisk informasjon. Derfor er det vesentlig for Ibas å søke nye markedskanaler.

Kongsvinger-selskapet Ibas er heleiet datter av Norman, og spesialist innen datarekonstruksjon, datasletting og IT-basert etterforskning.

Les mer om:
;