BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tandberg med rekordlite lagringsprodukt

Tandberg Data lanserte i dag det som skal være verdens minste lagringsprodukt av sitt slag.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. sep. 2005 - 11:31

Norske Tandberg Data annonserte i dag tilgjengeligheten av det selskapet hevder er verdens minste rackmonterte LTO-autoloader. Produktet har fått navnet StorageLoader LTO2.

Den nye enheten tilbyr opptil 3,2 terabytes med komprimert lagringsplass og en overføringshastighet på 173 gigabytes pr. time. Det hele er plassert i en 1U høy maskinvare utstyrt med Tandbergs egne ”half height” LTO2-båndstasjoner.

Enheten har to avtakbare magasiner, som begge inneholder fire bånd hver. Strømforsyning og vifter er utskiftbare under drift for å minimere driftsstopp.

StorageLoader LTO2 har støtte for nettbasert fjernadministrasjon og finnes også med DLT vs 160-båndstasjoner.

- Mange bedrifter begynner å få problemer med plassen i sine rack- og serverrom, og må begynne å finne mindre enheter med samme eller bedre ytelse, sier Thomas Krokbäck, nordisk salgssjef hos Tandberg Data, i en pressemelding.

StorageLoader LTO2 koster fra 3.850 euro og StorageLoader DLT vs 160 koster fra 3.050 euro. Produktene er tilgjengelige nå, og leveres med tre års garanti.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.