RESULTATERFINANS

Tandberg utvider partnerskap

Samarbeidet mellom Tandberg ASA og det kanadiske teleselskapet Telus trappes opp. Tandberg blir nå prioritert leverandør av videokonferanseløsninger som selges gjennom teleselskapet.

Eirik Flaa
10. juli 1998 - 17:35

Tandberg ASA har tidligere arbeidet med det kanadiske teleselskapet Telus om utvikling av telemedisin- og fjernundervisningsløsninger - og nå trappes samarbeidet opp. Tandbergs videokonferanseløsninger blir nå førstevalg hos Telus som skal distribuere løsningene gjennom sitt kanadiske nettverk. Avtalen betyr at Telus i tillegg til å distribuere løsninger for telemedisin og fjernundervisning, også blir generell leverandør av Vision-produktene.

Telus er kanadas tredje største telekomselskap og forvalter verdier på tilsammen 4 millarder dollar. Omsetningen i første kvartal 1998 var på i underkant av 660 millioner dollar, men Tandberg vil foreløpig ikke antyde den økonomiske betydningen av avtalen.

- Dette betyr ytterligere en solid distributør i regionen - i tillegg til AdCom og Bell Canada. Vi håper selfølgelig at Telus vil bli like viktig for oss som de øvrige, sier administrerende direktør i Tandberg ASA, Bengt Thureson, til digi.no. Thureson understreker at salg gjennom distributører utgjør en voksende andel av omsetningen i Tandberg.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.