Tar brukerne på alvor

Redaksjonen i nye Scandinavia Online tar tilbakemeldingene fra brukerne alvorlig, og vil bruke reaksjonene på diskusjonsgruppene for å skape en bedre tjeneste.

Redaksjonen i nye Scandinavia Online tar tilbakemeldingene fra brukerne alvorlig, og vil bruke reaksjonene på diskusjonsgruppene for å skape en bedre tjeneste.

Det sier kanalsjef Arne H. Krumsvik i nye Scandinavia Online til digi:media.

- Vi er kjempeglade for at vi klarer å skape engasjement blant nettbukerne, og tar det som skrives på nyhetsgruppene alvorlig, sier han om det siste døgnets debatt på Sols metadiskusjon. Kanalsjefen, som er leder for redaksjonen i SOl, har selv vært en av de aktive deltakerne i debatten. Han sier at SOL ønsket debatten velkommen for å få vite hva brukerne mener om den nye tjenesten.- Nettet er et medie for toveiskommunikasjon og vi tar mediet på alvor. Det er nettopp det at det er et dynamisk medie som gjør det så spennende å jobbe i.Han oppfatter diskusjonsgruppene som noe folk setter stor pris på med nye SOL. At det på sikt kan bli aktuelt å redigere innleggene, for å gi bedre oversikt i meningsflommen, tror han lite på.- Det har vi ikke tatt stilling til, men på nettet har slike ting tidligere gått seg til. De som ikke har noe å komme med, blir stort sett oversett av de andre brukerne, og blir derfor borte etterhvert, sier han og kan ellers love at redaksjonen i SOL kommer til å dukke opp for å delta i debatten både i diskusjonsgruppene og i SOLstudio framover.Som en oppsummering av de siste dagenes innspurt for å få nye SOL på lufte, sier Krumsvik:- Foreløpig har vi løpt rundt og rettet småfeil. Nå er alle sammen bare slitne og lykkelige over å være ute på nettet.

Til toppen