Tastatur til "skole-PDAen" Palm m100 lansert

Med tastatur til Palm m100 er det nå duket for årets "kuleste" produkt for studenter og andre privatbrukere.

Med tastatur til Palm m100 er det nå duket for årets "kuleste" produkt for studenter og andre privatbrukere.

Think Outside har annonsert sitt nye tastatur for Palm m100. Den nye modellen er også kompatibel med både Palm III- og Palm VII-versjoner.

Tastaturene, med navnet Stowaway, distribueres gjennom Palm, med Palms egen logo. Antatt utsalgspris vil være det samme som dagens priser, altså i underkant av 1000,- eks moms.

- Palm m100s apell til nye brukere gir oss muligheten til å lansere tastaturet til en helt ny gruppe brukere av håndholdte datamaskiner. Kombinert med Palm m100s nye programmer og hyggelige pris, sammen med et Stowaway-tastatur, vil dette gi brukere en komplett håndholdt løsning, sier Phil Baker, president og en av grunnleggerne av Think Outside.

Tastaturet, som har vunnet flere priser for design og funksjon, kan brettes sammen til omtrent samme størrelse som en Palm PDA. Vekten er i overkant av 100g.

Det er lagt vekt på å forenkle bruken av PDAen mest mulig, og man kan starte de fleste standardprogrammene direkte fra tastaturet og definere egne snarveier for andre. Med dette er det mulig å skrive som på en vanlig datamaskin, og dermed slippe å bruke stylusen (pennen) til skriving av lange notater eller e-post.

Til toppen