Tastaturpakke og trådløs telefon for Skype-bruk

Logitech tilbyr Skype-brukere en egen tastaturpakke og en trådløs telefon.

Logitech har inngått et samarbeid med Skype, en leverandør av løsninger for billig IP-telefoni via PC. I dag har selskap kunngjort flere nye produkter som kommer til Norge i oktober, blant annet en egen trådløs IP-telefon, og en tastaturpakke spesielt tilpasset Skype-klienten.

Den trådløse IP-telefonen, Logitech Cordless Internet Handset, skal ifølge pressemeldingen gjøre bruken av Skype på PC-en like enkelt som å bruke en tradisjonell trådløs telefon. Telefonen lover «krystallklar ringeopplevelse» opp til 50 meter fra PC-en. Et farget LCD display viser tilgjengelige Skype kontakter, tilbyr adgang til Skype talepostkasse, og gir brukere mulighet til å sjekke innkommende eller utgående samtalelogger. Det skal være enkelt å skrolle til en kontakt, velge denne og klikke samtaletasten for å ringe.

Telefonen vil være tilgjengelig fra begynnelsen av oktober til en veiledende pris på 1099 kroner inkludert mva.

Tastaturpakken, Logitech EasyCall Desktop, beskrives som en komplett løsning for bredbåndstelefoni dedikert til Skype-brukere verden over. Den europeiske versjonen omfatter mus, headset, høyttalertelefon og verdens første Skype-definerte tastatur.

Tastaturet tilbyr egne knapper for å åpne Skypes programvare, ringe ut, legge på, endre brukernes online status, og ringe en mobil eller tradisjonell telefon. Tastene F9 til F12 fungerer som programmerbare hurtigtaster.

Skype og Logitech vil markedsføre den europeiske versjonen av Logitech EasyCall Desktop sammen, ved å delta i regionale kampanjer rettet direkte mot Logitech kunder og Skype samfunnet. EasyCall Desktop vil være tilgjengelig fra midten av september til en veiledende pris på 1299 kroner inkludert mva. Det vil også være tilgjengelig via Skypes webbutikk.

Til toppen