TDC Song kaster seg på BlackBerry-bølgen

Norske Trigcom må nå slåss med TDC Song, som også vil selge BlackBerry i Norge.

TDC Song kaster seg på BlackBerry-bølgen

Norske Trigcom må nå slåss med TDC Song, som også vil selge BlackBerry i Norge.

Norske Trigcom har fått lov til å råde over salget av BlackBerry-telefoner i Norge i et drøyt år, men møter nå konkurranse fra TDC Song.

TDC Song lanserer i samarbeid med Vodafone flere nye BlackBerry smartphones – BlackBerry Pearl 8100, BlackBerry 8800, BlackBerry 8707 og BlackBerry Curve 8310 – til det norske bedriftsmarkedet.

Det trådløse BlackBerry konseptet utfordrer NetComs Trådløs Bedrift-konsept, og dekker markedets krav til mobile løsninger for ansatte som vil følge med på e-post og være fleksible i arbeidssituasjonen.

Hva slags priser TDC Song vil legge seg på er fortsatt uklart, men teleaktøren vil bli tvunget til å være med i en priskarusell. Trigcom har nemlig akkurat gått ut og lovet superbillige BlackBerry telefoner til under tusenlappen.

Over 500 norske bedrifter har i løpet av det siste året gått til innkjøp av «Kjendistelefonen» fra Trigcom.

For å yte kvalitet på kundeservice og systemintegrasjon, har TDC Song inngått en avtale med den norske systemintegratoren Wizor. Flere års erfaring med BlackBerry løsninger har kvalifisert selskapet til et medlemskap i The BlackBerry Alliance Program.

Til toppen