Tech Data inn i det europeiske mobilmarkedet

Tech Data får et fotfeste i det europeiske mobilmarkedet gjennom samarbeid med Brightstar Corp.

Tech Data får et fotfeste i det europeiske mobilmarkedet gjennom samarbeid med Brightstar Corp.

Den norske distributøren Tech Data har inngått samarabeid med Brightstar Corp. som er verdens ledende distributør av mobiltelefoner, håndholdte og andre trådløse produkter.

Det nye selskapet, Brightstar Europe Limited, vil tilby en hel-europeisk distribusjonstjeneste som vil betjene uavhengige mobiltelefon operatører, detaljforhandlere og IT distributører som ønsker å bevege seg inn i det voksende markedet for salg av mobiltelefoner og kommunikasjonsprodukter. Selskapet vil operere som en spesial enhet innenfor Tech Data.

”Da mobile IT og telefoni teknologier raskt smelter sammen er dette en stor mulighet både for Tech Data og selskapets kunder. I følge 2007 CIBC World Markets Report representerer det europeiske markedet 26.3 prosent av verdens totale mobil telefon abonnementsbase, med et totalsalg på nærmere 300 millioner solgte enheter. Produkter som vil bli tilbudt gjennom Brightstar Europe inkluderer mobile og trådløse telefoner og tilbehør, data kort, smart telefoner og PDA`er, sier administrerende direktør Erik Frøystein i Tech Data Norge AS.

Til toppen