BEDRIFTSTEKNOLOGI

Teknologutveksling på nettet

Verdens første interaktive online-utveksling for teknologi og idéer blir denne uken forhåndsvist på Internett.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
28. aug. 1997 - 11:25

Det australske nettstedet er utviklet for å tilby en omfattende tjeneste med høy verdi for bedrifter, akademiske institusjoner og konsumentmarkedet.

- Det primære målet er å videreføre kommersialiseringen av ny teknologi og intellektuell kunnskap, heter det i en pressemelding.

Nettstedet tilbyr også en rekke andre brukertjenester, inkludert en regelmessig oppdatert Topp 20-liste over gode idéer under utvikling, diskusjonsfora, lenker til verdens beste teknologirelaterte nettsteder og en nettforskningstjeneste.

Tilgangen til nettstedet er gratis, men en avgift kreves for introduksjonen av teknologiutviklere med potensielle kommersielle prosjekter.

Ifølge pressemeldingen, har selskapet som har utviklet og nå driver nettstedet, International Technology Exchange (ITX), brukt 12 måneder på å bygge opp tjenesten. Dette inkluderer en gjennomgang av over 1000 andre teknologirelaterte nettsteder.

- Så vidt vi vet er dette det eneste stedet av sitt slag på Internett som tilbyr en interaktiv utveksling av teknologi mellom utviklere og brukere, sier Peter Moore, direktør for ITX.

- Vi bestemte oss for å gå til det uvanlige skritt å lansere en forhåndsvisning av nettstedet for å få tilbakemeldinger fra IT-media over hele verden, fortsetter Moore.

- Likevel ønsker vi også å begynne å bygge databasen med både teknologiutviklere og -brukere for å raskere få til full funksjonalitet. Vi regner med å ha en database med mer enn 10.000 personer innen de neste 12 månedene, avslutter han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.