BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele 2 blir mobiloperatør

Tele 2 Norge vil før sommeren tilby både kontantkort og fast abonnement med markedets laveste priser.

Frode Eriksen
3. apr. 2000 - 11:30

Tele 2 Norge vil før sommeren tilby både kontantkort og fast abonnement og prisene kommer til å ligge under de laveste i markedet i dag, heter det i en pressemelding fra Tele 2. Selskapet kjøper mobilkapasitet fra Telenor Mobil, på samme måte som Sense gjør i dag.

Tele 2 vil benytte sin eksisterende kundebase på fasttelefoni og Internett som ifølge selskapet teller 500.000 kunder, og vil gi sine eksisterende telekunder spesielt gunstige pristilbud. Mobiltjenestene blir tilgjengelige før sommeren, og vil i første rekke knyttes til kontantkort.

- Vi vil gjøre det enkelt og greit for kunden, ingen bindingstider eller kobling til kjøp av bestemte mobiltelefoner som tilslører de reelle utgiftene. Hos oss skal du alltid vite hva det koster å bruke mobiltelefonen, sier administrerende direktør i Tele 2 Norge, Henrik Ringmar.

- Tele 2 kommer med mobiltjenesten til å forsterke sin posisjon som den prisledende teleoperatøren med god kvalitet, sier Ringmar.

Tele 2 har tidligere varslet at man planlegger å bli egen netteier, ved å søke på en av de fire norske UMTS-mobillisensene som etter planen skal utlyses før sommeren.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.