Tele 2 får 1000 nye kunder hver dag

Det svenskeide teleselskapet Tele 2 Norge omsatte første halvår for 445 millioner svenske kroner, som er en vekst på 200 prosent i forhold til samme halvår i fjor.

Det er i første rekke innføringen av fast forvalg i mai i fjor som slår ut for selskapet. Dette alene har mangedoblet trafikkveksten både for Tele 2 og andre teleutfordrere som for eksempel Enitel.

- De siste månedene har vi registrert en kundetilstrømning på mer enn 1000 hver dag. Vi er svært godt fornøyd med denne utviklingen. Ikke minst er vi fornøyd med at vi allerede etter tre uker etter lanseringen av vår mobiltelefontilbud har fått 7000 kunder, sier administrerende direktør i Tele 2 Norge, Henrik Ringmar i en pressemelding.

Resultatet før avskrivninger for Tele 2 AB sitt norske datterselskap endte på 12 millioner svenske kroner, mens tilsvarende resultat for samme halvår i 1999 var minus 33 millioner kroner. Etter avskrivninger endte imidlertid resultatet på minus 14 millioner kroner, en forbedring siste år på 30 millioner kroner.

Selskapet har nå registrert 441.000 fasttelefonikunder, 241.000 Internett-kunder og 7.000 mobiltelefonikunder. Det opplyses ikke i pressemeldingen hvor mange av kundene som går igjen i de ulike gruppene slik at tallene ikke er unike kunder totalt sett.

Til toppen