BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele-Engineering trakk seg fra IKT-fusjon

En planlagt fusjon mellom Infocare Gruppen, Tele-Engineering og ATV Elektronikkservice som ble annonsert i august i år blir mindre omfattende en planlagt etter at Tele-Engineering har trukket seg.

Eirik Flaa
8. des. 1997 - 16:54

InfoCare Gruppen annonserte i høst at de hadde intensjon om å fusjonere med Tele Engineering og ATV Elektronikkservice. Konstellasjonen skulle bli en ledende aktør innen ITK-næringen (informasjons og kommunikasjonsteknologi), og ville fått en beregnet omsetning på 200 millioner i 1997. Det fusjonerte selskapet ville hatt 280 medarbeidere.

Nå har Tele-Engineering trukket seg fra fusjonsplanene, og den nyansatte markedssjef i det fusjonerte selskapet Bjørn A. Hansen, har gått tilbake i sin tidligere stilling som administrerende direktør i Tele-Engineering.

- Det stemmer at Tele Engineering har trukket seg, men vi er fortsatt med, sier teknisk direktør i ATV Elektronikkservice, Jan-Otto Vinsnes, til digi.no. Vinsnes, som også er medeier i ATV, vil ikke uttale seg om årsakene til bruddet mellom Info-Care Gruppen og Tele-Engineering.

digi.no har ikke lykkes i å få kommentarer fra ledelsen i InfoCare og Tele-Engineering.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.