BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele2-broiler skal utfordre Telenor

Tele2 Norge får ny direktør. Henrik Ringmar skal heretter konsentrere seg om Tele2 Norge som UMTS-satsing, mens Markus Täkte (26) skal lede Tele2 sin virksomhet i Norge

Frode Eriksen
14. feb. 2001 - 14:33

Täkte overtar stillingen torsdag, etter å ha sluttet i stillingen som administrerende direktør i det svenske teleselskapet Optimal Telecom, som forøvrig også er et selskap i NetCom-gruppen, der Tele2 Norge også inngår.

- Hovedoppgaven til Markus er å sørge for at Tele2 befester sin posisjon som prisleder og hovedutfordrer til Telenor i det norske telemarkedet, sier administrerende direktør i Netcom AB, Lars-Johan Jarnheimer i en pressemelding.

Henrik Ringmar startet i Tele2 Norge i mars 1999, etter Kenneth Gustafsson som dro til Danmark for å berge Tele2 sin virksomhet der. Ringmar gikk i gang med å høste fruktene av den norske liberaliseringen i telemarkedet. Like etter at han overtok ble nemmelig fast forvalg innført, som gav både Tele2 og andre Telenor-konkurrenter et ekstra dytt.

Ringmar skal nå inn i en ny stilling med større fokus på Tele2s UMTS-prosjekt.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.