KARRIERE

Tele2 kvesser sparekniven

Ansatte informert om kraftig omstilling.

KUTTER: Tele2 Norge ved direktør Arild Hustad.
KUTTER: Tele2 Norge ved direktør Arild Hustad. Bilde: Tele2
1. nov. 2013 - 07:41

Svenske Tele2s fire heleide norske datterselskaper Tele2 Norge, Network Norway, One Call og MyCall må forberede seg på en større omstilling.

Ansatte ble gjort kjent med kuttplaner på allmøte torsdag ettermiddag.

Etter det digi.no får opplyst skal det være snakk om å konsolidere henholdsvis Tele2 Norge med Network Norway og One Call med MyCall, og altså gå fra fire til to virksomheter.

Antall innleide konsulenter skal også begrenses, kan en kilde fortelle.

Ledelsen ønsker ikke å kommentere omstillingene eller hvor mange ansatte som risikerer å bli overflødige.

Henning Lunde er direktør for PR og samfunn i Tele2s norske virksomheter. <i>Bilde: Tele2</i>
Henning Lunde er direktør for PR og samfunn i Tele2s norske virksomheter. Bilde: Tele2

– Når det ikke er mulig å gi deg detaljerte svar på dine spørsmål så skyldes det dels at dette er en prosess som ennå ikke er helt avklart. I den grad dette vil berøre ansatteforhold så vil vi selvsagt ikke informere om dette gjennom mediene først, skriver PR-direktør Henning Lunde i Tele2 Norge i en tekstmelding.

Lunde avviser at noen av de fire merkevarene skal fjernes. Han gir ellers ingen detaljer om hva som ble formidlet til de ansatte på informasjonsmøte.

– Vi gjør kontinuerlige endringer og justeringer for å styrke vår posisjon og vår konkurransekraft. Vi er utfordrer og vi vil alltid tilpasse oss best mulig for å konkurrere effektivt i markedet og levere gode produkter og tjenester til våre kunder, skriver han i en annen sms.

Tele2 Norge investerer stort for å bygge landets tredje mobilnett. I fjor hadde virksomheten et samlet underskudd på drøyt 152 millioner kroner. Det koster å bli utfordrer til Telenor og Netcom.

Vet du noe om denne saken? Kontakt vår journalist på e-post eller mobil 90 85 88 19. Vi behandler alle tips konfidensielt.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.