PERSONLIGTEKNOLOGI

Tele2 lanserer også gratis mobilabonnement

Også Norges tredje største mobil-operatør lanserer gratis mobil-abonnement.

I april sjokkerte mobiloperatøren One Call markedet med å lansere et gratis mobilabonnement. Det fikk de raskt mange nye kunder på, og konkurransesituasjonen ble med ett forandret.

    Les også:

One Call er imidlertid et lite selskap, og de store har til nå ikke valgt å følge etter.

Nå plukker Norges tredje største mobiloperatør opp hansken. De har 400.000 kunder og ifølge tall fra Post- og teletilsynet har de en markedsandel på 7,9 prosent i Norge. Nå lanserer de et nytt abonnement som er delvis gratis.

Det nye abonnementet heter Tele2 kompis. Det har ingen månedsavgift og man ringer gratis til andre Tel2-abonnenter. I likhet med One Calls abonnement, er det ingen abonnementsavgift.

– Dette er det perfekte abonnementet for venner som ringer hverandre mye, og vil spare prisbevisste mobilbrukere for store pengesummer. Vi håper og tror at venner og kjente forstår hvor mye man kan spare ved å bytte til Tele2 Kompis, sier Haakon Dyrnes, administrerende direktør Tele2 Norge, i en pressemelding.

Tele2 opererer forøvrig med en oppstartsavgift på 69 øre. Prisen ved samtaler til andre mobiloperatører eller fasttelefon er 79 øre per minutt, mens prisen for SMS og MMS er henholdsvis 49 øre og 1,79,- per melding.

Nå spørs det hvor lang tid det tar før Telenor og Netcom eventuelt også hiver seg på bølgen, og tilbyr gratis mobilabonnement.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.