Tele2 lanserer superbillige ADSL-linjer

Tele2 kutter prisene med 22 prosent og tilbyr nå de klart billigste ADSL-linjene i Norge.

Tele2 kutter prisene med 22 prosent og tilbyr nå de klart billigste ADSL-linjene i Norge.

I fjor høst mente mange analytikere og store teleselskaper at ADSL-prisene var kommet ned på et lavt nok nivå - det ville ikke bli noe billigere. Men i januar satte Telenor ned prisen og så fulgte Tiscali opp med nye priskutt.

Telenor selger "folke-ADSL", en linje med 704 Kbit fart og 10 GB overføring i måneden, for 449 kroner i måneden. Tiscali tilbyr samme linje - med fri bruk - for 419 kroner. NextGenTel tilbyr linjen for 398 kroner og denne linjen gir høyere opplastning/ut-fart.

Men både Telenor og Tiscalis priser knuses av Tele2s nye tilbud.

Tele2 kutter prisene sine med 22 prosent. Månedsregningen på en 704 Kbit-i-sekundet-linje reduseres til 339 kroner - med fri bruk.

Nye kunder slipper også en bindingstid.

Dette er svært hyggelige priser og øker presset på både Telenor, Tiscali og NextGenTel.

Tele2 kutter også prisen på en 1Mbit-i-sekundet-linje til 539 kroner.

Tidligere var det vanskeligere å sammenligne priser, fordi Telenor krevde 100 kroner i måneden for en pakke med e-postadresser, hjemmesider og viruskontroll. Men dette er nå inkludert i prisene over.

Tele2 legger også ved brannvegg og barnefilter.

Inkludert i ADSL-pakken vil Tele2 fortsatt tilby komplett sikkerhetspakke fra Norman med antivirus, firewall og barnefilter, samt 10 e-postadresser, 10MB for egen hjemmeside i tillegg til gratis telefonsupport.

Hittil har NextGenTel vært billigst, men nå overtar Tele2 - for svært mange kunder.

NextGenTel påpeker at selskapet er like billig som Tele2 for de som ikke trenger fast-telefoni. Prisene over fra Tele2 og Telenor forutsetter at du inngår avtale på fasttelefoni, noe mange skal ha uansett.

- Vi ser hva konkurrentene gjør, men føler har vi konkurransedyktige priser, sier Morten Ågnes, markedsdirektør i NextGenTel til digi.no.

NextGenTel har en fordel - selskapet legger ved en ruter i stedet for et modem. Det gjør at flere brukere kan utnytte ADSL-linjen samtidig uten at de andre maskinene er skrudd på.

Til toppen