Tele2 lanserte IP-telefoni

Tele2 lanserte i dag et eget bredbåndstelefonitilbud for selskapets ADSL-kunder.

Tele2 lanserte i dag et eget bredbåndstelefonitilbud for selskapets ADSL-kunder.

Antallet tilbydere av bredbåndstelefoni til privatpersoner er fortsatt i vekst. Men i likhet med blant annet Telenor, Nextgentel og Bluecom, vil ikke Tele2, som lanserte slike tjenester i dag, tilby tjenesten til andre enn selskapet egne ADSL-kunder. Vanligvis gjøres dette for bedre å kunne sikre kvaliteten på tjenesten.

De nye tjenestene kalles henholdsvis Tele2 Bredbåndstelefoni Small og Large.

Small skal være mest egnet for de som ringer lite. Abonnementet har en fast månedspris på 9 kroner. Samtaleprisen til fasttelefoni i Norge er 9 øre per minutt hele døgnet. Samtaler til mobiltelefon koster fra 79 øre til 99 øre per minutt. Startavgift er 58 øre per samtale.

Large-abonnementet skal passe bedre for de som bruker hjemmetelefonen mye. Månedsprisen er 69 kroner. Da koster det ingenting å ringe til fasttelefoner i Norge, bortsett fra startavgiften på 58 øre. Samtaler til mobiltelefon koster 79 øre per minutt.

Etableringsavgiften på 599 kroner inkluderer også telefonadapter og portering av eksisterende telefonnummer. Det er 12 måneders bindingstid på abonnementet.

Til toppen