Tele2 med enda litt billigere fribruk

Tele2, Telenors største konkurrent på fasttelefoni, følger opp Telenors fastpris-tilbud med et litt billigere tilbud .

Tele2 med enda litt billigere fribruk

Tele2, Telenors største konkurrent på fasttelefoni, følger opp Telenors fastpris-tilbud med et litt billigere tilbud .

Tidligere i dag grep Telenor endelig til det mange har spådd bare var et snakk om tid - for å bremse kundeflukten til IP-telefoni innførte Telenor fastpris-tilbud på bruk av fasttelefoner.

    Les også:

I løpet av noen timer har Tele2, Telenors største konkurrent på fasttelefoni, kastet seg rundt.

- Med vårt nye abonnement Tele Suveren Pluss kan du ringe så mye du vil til andre fast- og bredbåndstelefoner i Norge for 0 kroner pr minutt, skriver selskapet. Tele2 Suveren Pluss koster 239 kroner pr mnd for analog og 319 kroner for ISDN. Både minutt og startprisen for samtaler til fast – og bredbåndstelefoner i Norge koster nå 0 kroner. Dette er i tillegg til våre allerede svært lave samtalepriser til mobil og utland.

Dette er noen få kroner billigere enn Telenors tilbud.

Tele2 justerer også prisene på IP-telefoni og mobiler:

"Tele2 lanserer bredbåndstelefoniabonnementet Large Pluss for kun 149 kroner pr måned. Dette har fri bruk til fast- og bredbåndstelefoner i Norge, samt fri etablering (ved oppsigelse av fasttelefonen, tilkommer en serviceavgift for linjetilgangen. Prisen avhenger av hvilken bredbåndsleverandør du har.)

I tillegg lanser Tele2 "Champion" mobilabonnement uten bindingstid som koster 54 øre pr minutt døgnet rundt uavhengig av operatøren du ringer til (kun startavgift på 69 øre tilkommer). I tillegg kan kunden ringe for 0 kroner innen familien samt at alle våre mobilkunder ringer til samme pris i og til Sverige som i Norge (gjelder ut 2006). Tele2 er den eneste operatøren som tilbyr denne svært konkurransedyktige kombinasjonen.

Disse abonnementene kan bestilles fra og med i morgen på tele2.no og vil være aktive fra og med 22 mars 2006, opplyser selskapet.

Til toppen