BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele2 med mobil

Tele2 gjør nå alvor av å forsøke å verve sine egne fasttelefonkunder til selskapets mobiltjenester. Målet er å konvertere 100.000 fasttelefonkunder til mobilkunder i løpet av halvannet år.

Frode Eriksen
30. mai 2000 - 13:04

Også på mobiltelefoni lover Tele2 lavere priser enn Telenor Mobil og NetCom og lanserer et introduksjonstilbud på 500 kroner, der 300 er ringetid.

- Vi presenterer nå det beste mobiltilbudet på det norske markedet. Den som velger å bli totalkunde hos oss får en rekke fordeler både kvalitets- og prismessig. Vi er den første teleoperatøren som utnytter fullt ut koblingen mellom mobiltelefon, fasttelefon og Internett. Og de fleste vil også oppleve det som en stor fordel å få alle teleutgiftene samlet på én faktura, sier administrerende direktør Henrik Ringmar i Tele2.

- Vi opererer ikke med hverken bindingstider eller kobling til kjøp av bestemte mobiltelefoner. Alt med liten skrift er borte, sier han.

Introduksjonstilbudet gjelder også for alle nye mobilkunder som samtidig tegner seg som kunder på fasttelefon. De som velger å bare opprette mobilabonnement hos Tele2 får også fri innmelding, men ikke gratis ringetid.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.