BEDRIFTSTEKNOLOGI

Tele2 nærmer seg overskudd

Tele2 Norge endte tredje kvartal med sterk vekst i omsetning og et ytterlig forbedret driftsresultat, i tredje kvartal alene på bare en million kroner på minussiden. Kundeveksten siste året har også vært sterk.

Frode Eriksen
6. nov. 2000 - 11:07

I årets første tre kvartal har Tele2 Norge økt nettoomsetningen til 704 millioner svenske kroner, mot 276 millioner svenske kroner ved samme periode i fjor. Driftsresultatet for de tre samme kvartalene i år endte på minus 15 millioner kroner, tilsvarende minus 71 millioner for de tre første kvartalene i fjor.

Resultat etter finansielle poster gav 39 millioner svenske kroner i minus så langt i år, tilsvarende minus 94 millioner svenske kroner i fjor.

Tele2 har ligget på en svak og stabil omsetningsvekst om man sammenlignet de siste tre kvartalene. Første kvartal gav 225 millioner kroner, andre kvartal 230 millioner kroner og tredje kvartal 249 millioner kroner. Tilsvarende resultat etter finansielle poster endte på henholdsvis minus 14 millioner, minus 15 millioner og minus 10 millioner kroner.

Tele2 Norge hadde ved utgangen av kvartalet 481.000 kunder på fasttelefoni, 20.000 på mobiltelefoni og 256.000 på Internett.

- Vi er svært godt fornøyd med denne utviklingen. Tele2 har etablert seg som den nest største teleoperatøren i Norge og vi tar sikte på fortsatt sterk vekst og økende lønnsomhet, sier administrerende direktør i Tele2 Norge, Henrik Ringmar.

- Tele2 er prislederen i det norske telemarkedet og vi kommer med flere prisreduksjoner i tiden fremover. Vi kommer også om kort tid til å til å utfordre Telenor på områder som hittil ikke har vært konkurranseutsatt, sier han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.