TeleComputing inngår fire norske million-avtaler

Alle avtalene er innen IT-drift og «IT on demand».

Alle avtalene er innen IT-drift og «IT on demand».

TeleComputing har denne uken inngått fire nye kontrakter i Norge med en initial samlet verdi på 16 millioner kroner. Alle de inngåtte kontraktene forventes å øke i verdi i løpet av kontraktsperioden, heter det i en pressemelding.

Avtalene omfatter sentralisert IT-drift leveranser og tilhørende «IT on demand»-tjenester.

Den sterke IT outsourcing veksten hos små- og mellomstore bedrifter fortsetter. Ifølge Næringslivets Sikkerhetsråds (NSR) ferske Mørketallsundersøkelse har mellom 40 og 60 prosent av virksomheter i Norge allerede har satt bort hele eller deler av it-driften.

Ifølge TeleComputings egne prognoser, vil den samlede veksten innen IT outsourcing rundt 6 til 8 prosent i år.

– Interessen for våre «IT on demand»-tjenester har vært spesielt stor hos virksomheter i den øvre delen av SMB-segmentet. Mange av våre bedriftskunder i dette segmentet kan dokumentere fordelene med å ta i bruk denne type funksjonsleveranser, og det har trolig vært en medvirkende årsak til denne interessen. Tøffere konkurranse og økt prispress gjør at dagens bedrifter må ha full fokus på sin egen kjernevirksomhet. Mange velger derfor å få IT levert som en funksjon på linje med andre støttefunksjoner i bedriften, sier Sven Tore Kaasa, administrerende direktør i TeleComputing Norge.

Til toppen