AVTALER & KONTRAKTER

Telecomputing kaprer storavtaler

Skal drifte svensk klesgigant og medieselskap.

10. jan. 2012 - 09:47

IT-driftsselskapet Telecomputing fikk en god start på 2012 og kunne mandag melde om to store avtaler. Det melder selskapets storeier, privat equity-selskapet Ferd, på sine hjemmesider.

Både TV4 Gruppen, det svenske motstykket til TV2, og klesbutikken RNB , Retail og Brands, har valgt TeleComputing som totalleverandør av IT-driften.

Kontrakten med TV4 Gruppen vant Telecomputing i konkurranse med fire andre aktører, etter å ha hatt kunden siden 2005.Det nye i samarbeidet er at Telecomputing denne gangen får et totalansvar for driften. Avtalen løpet i tre år, men kontraktens størrelse er ikke kjent.

Det nye samarbeidet innebærer at TeleComputing overtar ansvaret for driften av TV4-konsernets IT-miljø. Dette inkluderer servere, lagring, nettverk, servicedesk, klient-drift av ca 1500 datamaskiner og driftsansvaret for forretningskritiske systemer for økonomi, planlegging og e-post.

Kontrakten med RNB, Retail og Brands som blant annet eier detaljhandelskonseptene Brothers & Sisters, JC og Polarn o Pyret med 388 butikker i elleve land, har en verdi på 102 millioner svenske kroner og har en varighet på fem år.

Tidligere har selskapet hatt IT drift i huset, men vil nå outsource dette - og valget falt på TeleComputing. Avtalen innebærer at TeleComputing overtar driftsansvaret over hele IT-miljøet, noe som betyr servere, lagring, nettverk, servicedesk, klient-drift av rundt 600 datamaskiner og drift av alle operativsystemer.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.