KORTNYTT

Telecomputing med rekordavtale

21. juli 2008 - 13:31

Telecomputing er et norsk børsnotert selskap som leverer IT-drift og konsulenttjenester, og er blant annet kjent som opphavet til begrepet Application Service Provider (ASP).

Nå har selskapet inngått sin hittil største kontrakt med Kjedehuset, driftsselskapet for faghandelkjedene Nordialog, MobilData og Telekiosken.

Avtalen innebærer at Telecomputing får ansvaret for all IT-drift og tilhørende «IT on demand»-tjenester for Kjedehuset, datterselskaper og franchisetakere. Den opprinnelige ordreverdien beregnes til om lag 52 millioner kroner, men tallet forventes ifølge de to selskapene å øke betraktelig i den fem år lange kontraktsperioden.

- Vi ønsket å knytte tettere samarbeid med en aktør som kan både tilby kvalitetssikret drift av IT-løsninger innenfor vårt marked, og samtidig være en aktør vi kan knytte en tettere samarbeidslink med for å utøke vårt leveransetilbud mot det norske markedet. Vi har store forventninger til samarbeidet med Telecomputing i vår videre ekspansjon, sier Dag Magne Søyland, administrerende direktør i Kjedehuset, i en børsmelding.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.