AVTALER & KONTRAKTER

Telecomputing overtar IT-drift for inkassoselskap

– En av våre største kontrakter hittil i år, sier Terje Mjøs.

Terje Mjøs og Telecomputing har sikret seg en ny stor kunde i Kredinor.
Terje Mjøs og Telecomputing har sikret seg en ny stor kunde i Kredinor. Bilde: Pressefoto/Telecomputing
7. mai 2018 - 11:02

Avtalen de melder om i dag har en oppgitt verdi på rundt 50 millioner kroner over en treårsperiode.

– Driftsavtalen med Kredinor er en av våre største kontrakter så langt i år, sier konsernsjef Terje Mjøs i Telecomputing.

Kunden er en av landets største inkassoselskap. Avtalen innebærer et skifte vekk fra å eie datautstyr selv og til å leie tjenester, samt også maskin- og programvare.

Leveransene skal omfatte drift av forretningskritiske kjernesystemer, pc-er, sikkerhetsløsninger, nettverk, samt også brukerstøtte, forskjellige skytjenester og rådgivning. Kredinors IT-tjenester vil med dette bli levert fra Telecomputings nordiske datasentre, blir det opplyst i en pressemelding.

Administrerende direktør Tor Berntsen i Kredinor opplyser at de hvert år mottar to millioner saker fra selskapets oppdragsgivere. Berntsen viser til klare vekstambisjoner når han forklarer valget av leverandør:

– De har et oppsett som gjør at de kan håndtere behovene våre knyttet til videre vekst, nå også i Norden. I tillegg er de også i stand til å håndtere utviklingstakten vi ønsker innen digitalisering og robotisering, uttaler han.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.