Telecomputing-sjefen slutter

Telecomputing-sjef Jan Erik Larsen forlater selskapet, noe Norse Securities mener er negativt.

Telecomputing-sjef Jan Erik Larsen forlater selskapet, noe Norse Securities mener er negativt.

- Det ligger ingen dramatikk i Jan Erik Larsens avgang, og styret vil bruke nødvendig tid til finne den rette personen til å lede selskapet, sier styrets leder Jan Engebretsen i en melding til Oslo Børs.

Styret har konstituert finansdirektør Svein Hov Skjelle inntil ny adm. direktør er ansatt. Jan Engebretsen vil være arbeidende styreformann i samme periode.

Jan Erik Larsen kom til Telecomputing i 2000 som leder for selskapets virksomhet i Norge. Før dette hadde han jobbet i IBM. Larsen overtok som adm. direktør i Telecomputing i 2001, etter at den amerikanske virksomheten var fisjonert ut i selskapet Apptix.

    Les også:

- Hva er årsaken til at Larsen trekker seg?

- Jeg kan ikke kommentere Larsens personlige årsaker, sier styreformann Jan Engebretsen i Telecomputing til digi.nos søsterpublikasjon iMarkedet.

Larsen selv har foreløpig ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Etter at Larsen nå er ute av selskapet, er siste rest av den tidligere profilerte gruppen i Telecomputing ute.

Investoren Børge Gretland solgte seg ut av selskapet tidligere i år. Før det trakk finansdirektør Henning Olset seg ut. Han er nå finansdirektør i Tybring-Gjedde.

- Negativ på kort sikt

Meglerhuset Norse tror kurseffekten av Larsens avgang blir negativ på kort sikt.

- Kurseffekten på kort sikt antas å bli negativ, mens den langsiktige effekten avhenger av hvem erstatteren blir. Vi håper på en konklusjon innen tredje kvartalspresentasjonen 28. oktober 2003. Målet er å øke omsetningen i Norge spesielt, skriver Norse i sin morgenrapport mandag.

Les hele saken hos iMarkedet.

Til toppen