AVTALER & KONTRAKTER

Telecomputing velger lagrings­partner

Inngår avtale med Dell.

Michael Jacobs i Dell Norge skal levere lagringsløsninger til Telecomputing.
Michael Jacobs i Dell Norge skal levere lagringsløsninger til Telecomputing.
30. jan. 2012 - 08:35

TeleComputing har valgt Dell som partner innenfor lagring, noe som betyr at Dell skal levere en løsning basert på Dell PowerEdge servere, EqualLogic og Compellent, i tillegg til konsulenttjenester. Avtalen har i utgangspunktet en verdi på 8 millioner kroner.

Med mer enn 800 bedriftskunder og rundt 50.000 brukere har TeleComputing behov for en lagringspartner som leverer en kostnadseffektiv, fleksibel og stabil lagringsplattform. Det er nettopp disse kriteriene som har gjort at valget falt på Dell, melder selskapet i en pressemelding.

– Vi arbeider kontinuerlig med forbedringer av vår infrastruktur for å møte de stadig økende kravene fra markedet. For oss var det viktig å finne en løsning som enkelt skalerer både i volum og ytelse, samtidig som den forenkler administrasjon og drift av et stadig voksende lagringsmiljø. Dermed falt valget på Dell, som vi opplever som en leverandør som leverer i henhold til våre krav og løsningsbehov, sier driftsdirektør Tom Erik Knudsen i TeleComputing.

I pressemeldingen skriver selskapene at Dell har styrket sin lagringsportefølje gjennom oppkjøpene av EqualLogic og Compellent. Dessuten har selskapet styrket konsulent-avdelingen, noe Dell selv mener har resultert i at de har vunnet en rekke nye kunder de siste månedene.

– Vi er veldig tilfreds med at TeleComputing har valgt Dell for sine lagringsbehov. De har store krav fra sine kunder og det gleder oss å bidra med løsninger som imøtekommer disse. Vi gleder oss til å jobbe sammen med dem i tiden fremover, sier adm. direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.