BEDRIFTSTEKNOLOGI

Telefonsvarer til besvær hos Uninett

Alle som onsdag formiddag forsøkte å ringe Uninett i Trondheim, ble mottatt med en underlig melding fra en telefonsvarer.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
2. feb. 2000 - 15:35

Telefonsvarere blir normalt ansett som et nødvendig onde som man helst unngår å prtae med. Unntaket var telefonsvareren hos Uninett i formiddag. Alle som forsøkte å ringe til det akademiske nettverket ble møtt med en melding som i hvert fall fikk undertegnede til å flire.

Tipset om denne telefonsvareren fikk vi fra en anonym innringer som vi mistenker er tilknyttet det litt spesielle nettstedet Juniks.org. Et opptak av telefonsvarermeldingen er nemlig tilgjengelig fra dette nettstedet.

Bodil Karlgård. <i>Foto:  Uninett</i>
Bodil Karlgård. Foto:  Uninett

Da digi.no litt senere i dag forsøkte å ringe Uninett på nytt, var telefonsvareren koblet fra og Bodil Karlgård, resepsjonist ved Uninett, svarte.

Hun kunne fortelle at nei da, telefonsvareren var ikke blitt angrepet av fotsopp eller andre obskure ting. Derimot hadde en reparatør testet telefonsystemet og enkelte testmeldinger som ikke skulle ha kommet ut, hadde gjort nettopp dette. Det var derfor heller ikke snakk om en ny form for kundebehandling, noe folkene bak Juniks.org fryktet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.