Telenor åpner for WLAN-soner for alle

Alle med mobiltelefon skal heretter kunne bruke Telenors WLAN-soner. Men for de uten fakturabasert abonnement, er prisen høy.

Alle med mobiltelefon skal heretter kunne bruke Telenors WLAN-soner. Men for de uten fakturabasert abonnement, er prisen høy.

Telenor har de siste årene bygget mer enn 400 WLAN-soner i Norge. Dette er områder hvor brukere blant annet bærbare PC-er kan koble maskinen til Internett ved hjelp av en trådløs forbindelse. De fleste bærbare PC-er er i dag utstyrt med WLAN-kort. En oversikt over Telenors trådløse soner, finnes på denne siden.

De som har fakturabasert mobilabonnement hos Telenor betaler bare for mengden data som lastes ned. Prisen per megabyte starter på 10 kroner, men reduseres til 8 kroner når 20 MB er passert og til 4 kroner per megabyte når 50 MB er passert. Prisene inkluderer mva.

Telenor har også innført en maksimalpris per døgn, slik at prisen aldri overstiger 120 kroner per døgn, eksklusiv mva. Prisen per måned vil aldri overstige 900 kroner eksklusiv mva, uansett hvor mye som lastes ned. For bedriftskunder som vil bruke Telenors trådløse datatjenester mye, inkludert WLAN, UMTS, Edge eller GPRS, kan betale en fastpris i måneden på 469 kroner pluss mva.

Også brukere av kontantkort eller mobilbrukere som ikke er kunder av Telenor, kan nå benytte selskapets trådløse soner. Dette gjøres ved å bestille et brukernavn og passord ved hjelp av SMS. Prisen er dog en helt annen enn den de brukerne med fast månedspris må betale. Prisen er to kroner minuttet og kan bestilles for 15 eller 30 minutter om gangen.

Mer informasjon finnes på denne siden.

Til toppen